Jos on yksi asia, jota useimmat ihmiset vihaavat enemmän kuin mitään muuta, se on sotkuinen, likainen koti. Kukaan ei halua asua paikassa, jossa ei uskoisi sopivan rikolliselle, mutta joskus meillä on tapana jäädä jälkeen siivoustehtävistämme. Sinun ei tarvitse enää murehtia kotisi likaisuudesta ja epäjärjestyksestä, sillä aiomme tarkastella muutamia sovelluksia, jotka muuttavat kotisi siivoustapoja jatkossa.

Puhdista elinympäristösi

Unfilth Your Habitat on itse asiassa toisella nimellä, mutta haluan, että luettelo pysyy perheystävällisenä ja se on niin hyvä, että emme voi jättää sitä pois. Se pyörii siinä, että tehdään paljon pieniä tehtäviä pienissä paloissa sen sijaan, että yrittäisitte tehdä kaiken samaan aikaan, koska me kaikki tiedämme, että se voi olla ylivoimaista, ja se yleensä pilaa lauantai-iltapäivän, jolloin voisit tehdä parempia asioita. Sovellus auttaa sinua pitämään kotisi puhtaana ja siistinä, vaikka olisit yksi maailman laiskimmista ihmisistä, johon olemme kaikki jossain vaiheessa syyllisiä.

Maaginen suunnitelma

Saatat mielellään pyyhkiä pölyä ja kiillottaa puukalusteitasi joka viikko, mutta jos haluat siivota kotisi vakavasti, sinun on ryhdyttävä lisätoimiin. Oletko miettinyt kotisi pohjaratkaisua ja sitä, kuinka se voisi näyttää siistimmältä, jos sekoittaisit joitain asioita? Sinun ei tarvitse tehdä kaikkea manuaalisesti heti, koska on tuskaa, jos sinun on siirrettävä kaikki takaisin takaisin, joten käytä Magic Plania minkä tahansa huoneen asettelun suunnittelemiseen etukäteen varmistaaksesi, että saat sen oikein.

Liikearvon paikannus

Se, että et halua jotain enää, ei tarkoita, etteikö se voisi parantaa toisen ihmisen elämää parempaan suuntaan. Siksi vihaan sitä, että ihmiset päättävät heittää kaiken pois, kun he ovat tekemässä kotiaan suuren muodonmuutoksen. Tavaran heittäminen pois tekee kodistasi puhtaamman ja siistimmän, mutta tästä lähtien ota tarpeettomat omaisuutesi pois ja anna ne pois. Goodwill Locator -sovellus ohjaa sinut siihen suuntaan, mihin sinun on pudotettava asiat, joita et halua.

Songza

Tämä on itse asiassa musiikkisovellus, joten en syytä sinua siitä, että ihmettelet, miksi se on sisällytetty puhdistussovellusten luetteloon. Tässä sovelluksessa sinun on ymmärrettävä, että voit määrittää eri kappaleita eri luokkiin, jotta voit pitää kaikki kappaleesi “siivous talon” -kategoriassa, jos ne herättävät sinut, kun kävelet pölynimurin kanssa. . Kukaan ei sanonut, ettei kodin siivoaminen voisi olla hauskaa, ja olen varma, että oikean musiikin kuunteleminen auttaa sinua selviytymään askareistasi paljon nopeammin.

Helppo tuholaistorjunta

Vilkaise ympärillesi kotisi siivouksen jälkeen, niin saatat huomata, että jokin vielä pilaa huoneesi ilmettä. Puhun niistä kauheista tuholaisista, joita mopillasi ei voi pyyhkiä pois. Älä pelkää, sillä vaikka et olisikaan rotanpoistoasiantuntija, voit päästä eroon niistä monien muiden tuholaisten ohella Easy Pest Control -sovelluksella. Se toimii tuottamalla ääniä oikeilla taajuuksilla tuholaisten pelottamiseksi pois tappamatta niitä, joten sinun ei tarvitse puhdistaa heidän kehoaan.

Parempi myöhään kuin ei milloinkaan

Ketä kiinnostaa, jos et ole paras kotisi tahrattomana pitämisessä? Se, että et ole täydellinen, ei tarkoita, ettet voi muuttua, ja olen varma, että tiedät jo, että jotkin näistä sovelluksista ovat juuri sitä, mitä tarvitset. Testaa niitä, jos uskot, että niistä on apua, ja olen varma, että et tule katumaan sitä.

Kirjoittaja Bio: Warren Brown on freelance-bloggaaja ja luova kirjoittaja, jolla on monen vuoden kokemus huippublogien kirjoittamisesta. Warren on kirjoittanut lukemattomista aiheista ja kirjoittanut useita viestejä meille.