TV-kannet ovat varmasti hyödyllisiä seuraavilla tavoilla!

Ulkoilu on tulossa yhä trendikkäämmäksi. Siksi kotitaloudet ja vapaa-ajan tilat haluavat asentaa televisionsa ulkotiloihin. Koska useimpia televisioita ei kuitenkaan ole suunniteltu kestämään ulkoilmaa, television kannet ovat erittäin suositeltavia. Useimmat kannet on suunniteltu sopimaan tiukasti television ympärille ja suojaavat sitä kosteudelta, pölyltä, roskilta ja sormenjäljiltä, ​​joten ne sopivat täydellisesti sisä- ja ulkokäyttöön.

Jos käytät aikaa ostoksille, löydät mukautetun kokoiset kannet, jotka sopivat kaikenkokoisille televisioille (15″ – 80″). Lisäksi löydät yleiskokoisia kansia, jotka sopivat useimpiin seinään kiinnitettäviin televisioihin näytön kokoluokissa (19″ – 60″). TV-kansien tärkeyteen kuuluu:

1. Heijastaa lämpöä ja vastustaa vettä
Vaaleat TV-kannet on suunniteltu erityisesti televisioille, jotka viettävät pitkiä tunteja suorassa auringonvalossa. Vaaleat värit auttavat heijastamaan auringosta ja näyttöä vahingoittavasta valosta peräisin olevaa lämpöä. Lisäksi laadukkaat TV-kuoret auttavat suuresti suojaamaan televisiota vedeltä.
Tästä syystä suositellaan akryylipinnoitettua 100-prosenttisesti kudottua polyesterikangasta kirkkaalla takakerroksella, koska se hylkii erittäin kosteutta. Lisäksi pitkäkestoisuus, erinomainen lujuus, repeytymis- ja kulutuskestävyys, UV- ja homeenkestävyys sekä mittapysyvyys ovat ominaisia ​​sille.

2. Suojaa pölyltä
Laadukkaat takakuoret suojaavat television elektroniikkaa vedeltä lisäksi. Kannet auttavat pitämään poissa haitallista likaa ja pölyä, jotka voivat aiheuttaa ulkotelevision ylikuumenemisen. Lisäksi laadukkaat rakennus- ja merilaatuiset materiaalit parantavat kansien kestävyyttä ja tekevät niistä ylivoimaisia. Laadukkaat kannet on usein suunniteltu hometta ja hometta estävillä aineilla. Lisäksi niiden pehmeä sisävuori suojaa näyttöä naarmuilta.

3. Ainutlaatuiset vetoketju- ja kaukosäätimet
On olemassa erilaisia ​​​​vetoketjumalleja, joiden kansissa on kaksoisvetoketju, jota suositellaan maksimaalisen peiton takaamiseksi. Tämä ainutlaatuinen vetoketjurakenne voidaan asentaa ja irrottaa helposti sekä kiinnitys- että telinesovelluksiin. Lisäksi kannet, joissa on etätaskut, tarjoavat paljon käyttömukavuutta. Tasku tarjoaa täydellisen paikan säilyttää ja suojata kaukosäädintä ilman, että sinun tarvitsee etsiä sitä kaikkialta.

Comments are closed.