Mukautettu koko vs. Yleiskokoiset TV-kuoret ulkokäyttöön

Ulkopuoliset TV-kuoret auttavat suojaamaan televisiota ankarilta sääolosuhteilta, kuten vedeltä, lämmöltä ja pölyltä. Laatumerkkejä suositellaan, koska ne kestävät voimakkaita tuulenpuuskia. Ne pysyvät päällä ja tuskin puhalletaan pois myrskyisellä säällä. Monet valmistajat ja myyjät tarjoavat sekä yleiskokoja että mukautettuja kokoja. Yleiskokoiset suojukset sopivat useimpiin seinään kiinnitettäviin, diagonaalisiin TV-ruutuihin 19″ – 60″ välillä, kun taas mukautetut kannet sopivat mihin tahansa television kokoon, 15″ – 80″ välillä.

1. Kangas

Suurin osa television kannet eivät ole täysin vedenpitäviä. Joitakin edullisia kankaita ovat kuitenkin vinyyli ja Sunbrella. Sunbrella Marine Fabric on suosittu, koska se kestää hyvin vettä. Lisäksi hengittävä kangas päästää lämmön karkaamaan. Valmistaja käyttää usein vettä hylkivää ainetta kankaaseen, jotta Sunbrellasta tulee vedenpitävä, mutta hengittävä. On suositeltavaa ostaa hyvämaineinen tuotemerkki myyjältä, joka on sitoutunut tarjoamaan asiakkaille erinomaiset ostokokemukset ostosten aikana ja sen jälkeen.

2. Vuori

Jos olet kiinnostunut räätälöidystä asennuksesta, löydät täydellisen ratkaisun, joka sopii tarpeisiisi ja budjettiisi. Päällystä valittaessa on yhtä tärkeää ottaa huomioon vuori. Ihannetapauksessa suositellaan pehmeää vuorausta, koska väärä vuori voi päätyä vangitsemaan lämpöä ja kosteutta. Siksi puuvillakangas ja Sunbrella ovat loistava vuori, koska ne tarjoavat tiukan kudoksen. Sunbrella on erityisen vahva, mutta pehmeä. Siksi se ei naarmuta näyttöä.

3. Asenna

Myyjät käyttävät usein kiinnitystyyppiä suositellakseen parhaita kansia. Tärkeimmät kiinnitystyypit ovat kääntövarsi, seinäkiinnitys, kaksoisnivelteline ja matalaprofiilinen kiinnitys. Valmistaja ylläpitää tietokantaa TV-valmistajan mitoista, mikä helpottaa tehdasmäärittelyjen mukaisten kansien toimitusprosessia. Sinun tarvitsee vain syöttää oikea TV:n mallinumero tilausta tehdessäsi, ja 5-7 päivän sisällä voit odottaa saavasi tilauksesi.

Comments are closed.