Jos pidät Mixed Martial Artsista ja sinulla on jo iPhone, tämä artikkeli on ehdottomasti sinua varten! Ei voi olla epäilystäkään siitä, että tämä mahtava ja tehokas taistelujärjestelmä on suositumpi kuin koskaan, ja olitpa taistelija tai fani, näitä liukkaita liikkeitä ei voi lyödä. Saatat saada potkujasi kahdeksankulmioon tai ehkä haluat katsoa mieluummin olohuoneesi turvassa, mutta missä tahansa onnistutkin saavuttamaan MMA:n, se ei voi koskaan olla tarpeeksi! Tästä syystä olemme kehittäneet 3 upeaa iOS-sovellusta, jotka pitävät sinut ajan tasalla suosikkitaistelulajiasi livenä 24/7. Joten käytä muutama minuutti tämän lyhyen artikkelin loppuosan tutkimiseen, ja toivomme todella, että näet yhden tai kaksi näistä sovelluksista, jotka kelluvat veneessäsi!

MMA Underground –

Tämä sovellus toimii iPhonessa, iPod Touchissa ja iPadissa, ja se vaatii iOS 5.0:n tai uudemman toimiakseen sujuvasti. Okei, kun olet tekemisissä tämän pahan pojan kanssa, et koskaan putoa MMA-silmukasta enää koskaan! Se tuo niin paljon MMA-arvoa pöytään, että on vaikea uskoa, että se maksoi alle 2 taalaa! Kaikki viimeisimmät MMA-uutiset syötetään automaattisesti etusivulle ja kuva- ja videogallerioita on enemmän kuin ehdit sulatella. Tutustu taistelijoiden ennätyksiin ja tuleviin tapahtumiin, niin sinusta tulee pian MMA-fani, jonka kanssa jokainen fani haluaa hengailla!

MMA Junkie. –

Tämä sovellus toimii iPhonessa, iPod Touchissa ja iPadissa, ja se tarvitsee iOS 6.1:n toimiakseen sujuvasti. Toinen siivu MMA-taikuuttamme on uskomattoman suosittu MMA-narkari, ja jos et ole vielä kuullut tästä sivustosta, ota mukaan ohjelma! Kuulet täällä ensin kaikki uusimmat tarinat ja tutkimus on aina todennettu, joten punaisia ​​silakkaa ei koskaan nouse pintaan! Pidämme erityisen paljon suodatinjärjestelmästä, jonka avulla voit valita, minkä tyyppisiä uutisia haluat lukea, ja voit säästää aikaa ja vaivaa, kun näitä tappavia tarinoita alkaa ilmestyä! Voit myös varata taistelulippusi suoraan tästä sovelluksesta, ja Pay Per View -vaihtoehdot ovat myös melko näyttäviä.

MMA taskulamppu –

Tämä sovellus toimii iPhonessa, iPod Touchissa ja iPadissa, ja se tarvitsee iOS 5.1:n tai uudemman toimiakseen sujuvasti. Okei, viimeinen MMA-tarjouksemme on todellinen klassikko, joka on ollut olemassa melkein yhtä kauan kuin itse urheilu! MMA Torch on hirvittävän liukas sovellus, joka todella antaa MMA-faneille juuri sen, mitä he haluavat, ja sitten vähän! Sen lisäksi, että kuulet viimeisimmistä taisteluista ja uutisista, voit myös kaivaa arkistoon päivittääksesi MMA-historiaasi! Jos olet kiinnostunut sekataistelulajeista Torontossa, lataa tämä paha poika jo tänään!

3 parasta?

Helvetti Joo! Lataa kaikki 3, niin et enää koskaan eroa rakastetusta MMA:stasi!
Kirjoittaja Bio: Warren Brown on freelance-bloggaaja ja luova kirjoittaja, jolla on monen vuoden kokemus huippublogien kirjoittamisesta. Warren on kirjoittanut lukemattomista aiheista ja kirjoittanut useita viestejä meille.